Info

No Pesos Garage on Länsi-Suomessa, Satakunnassa vaikuttava, pääasiassa amerikkalaisten kulkupelien, tai vanhojen rautojen harrasteporukka rajallisella budjetilla ja reilulla pelillä. Harrastukseen kuuluu pitkät illat tallilla rakenteluun ja cruisailut, joko lähinurkissa, tai ympäri maakuntaa. Toisinaan letka suuntaa pidemmälle kohti auringon laskua.

🇫🇮

Meidän stoori menee näin.

Pari paikallist Karhukaupungi heppuu löi päänsä yhtee kesäl 2012 ja päätti perustaa oma jenkkitallin, ku niide kans oli jo tullu tovi touhuttuu. V8:a oli luettu jo 90-luvult, ja kyl sitä bensahöyryy tuli haisteltuu ja kahvii kaadettuu silloki. Siit se sit lähti ja harrastustoiminta laajeni ja syveni pikkuhiljaa, omaa tahtiis. Jokku asiat ei vaa muutu. Ei sillo mittää rahhaa ollu tai paljo tietoo. Ei vielkää oo toista ja toista o ny vähä enemmä. Taidettii ehkä ol vintagee jo enne ku siit tuli suosittuu. Menopelit tulee rustiikkisiks kyl iha itellää. Mut niis on se oma taika vaa kyl. Niit huolletaa et pysyis kuosis ja rempataa, jos menee rikki. Tarkotus kummiski o pitää pyörät pyörimäs. Sit vois sanoo et meit on jo sen verra et voi joukoks kutsuu. Sen verran hyvii tyyppei on kerääntyny ympäril hämmästelee ja harrastelee näit ihme vehkeit.

Tos me pyöritää kruisailees biileil vähä metropolis ja maal. Speedwayt ja highwayt. Ja sit vietettyy aikaa talli-illois kans jottai Harrikoit nyppiis tai auton al ihmettelees. Joskus noit aarteit fixsataa tienposkes ja joskus sorapihas, yksi tai porukal. Ei se nii paljoo vaadi et näit romui työstää. Tienposkesta o aina päästy kotio sil pelil mil sin on jääty. Eikä pelkästää kauniin kelil. Sataa sit lunta tai ripottaa vettä ni vetää hupparii vaa vähä kupolin suojaks ja jatkaa hommii. Eihän tätä kyl tee ellei täst hommast tykkää ja duunaamisest sit taas saa mielenrauhaa. Taitaaki kyl kuule hyvinki ol nii et harrastuksest tuliki aikanaa äkkii oikea elämätapa, ja sit voihan mis kaikes on ollu mukana ja mitä kaikkee o päässy kokee ja näkee, ku näil vanhoil raudoil liikutaa nii työ- ku virkistysajotkin, yksin ja porukal meinaa. Paljo o tarinaa Essol tai sit kiikkustuolii.

Bruce soimaan, mono lattiaa ja heitetää sitä lapaa pystyy, ku kohdataa.

  – Gent

🇺🇸

No Pesos Garage was founded in 2012 Pori metropolia area in Finland as a group of vintage car enthusiasts and automobilia aficionados powered by gasoline and coffee. Originally a small group of locals, we have now lots of members and fans throughout the West Coast of Finland.

Our goal is to get people interested in classic or modified cars, bikes or boats, and help out those that already have them. No Pesos Garage is a vehicle community with common interest of participation and enjoyment with friends and family.  We ourselves are riders and drivers, fans and fixers, collectors and racers. Our garages are full of ideas, lots of passion, little money and almost unlimited amounts of coffee.

We meet either at our humble garage nights or locally in San Satakunta County every other month for a Saturday Coffee and Pitstop Car Show at one of several local establishments. Check our contribution to Interwebs at Latest page or Events page for the next Pitstop, and feel free to stop by if you’re in the area.

Let’s build your and our dreams and as always take it easy, ride safe and thank you for visiting!

89206ef3-67e7-46d2-8da1-b959cb8bac4b-1024x768.jpg